1.1. Parks&Economy, Developing Initiatives exploiting the Potential of Natural Heritage for Regional Spatial Development, Interreg III.B. CADSES Project (5D026);

1.2. Translands, Transversal lands – Abbeys and Large Rivers, Interreg III.B CADSES Project (5D197);

1.3. I-Log, Industrial LOGistics and intermodal transport for SMEs’ development, Interreg III.B. CADSES Project (2A064);

1.4. Rural development case studies in the Romanian-Hungarian border region; PHARE CBC Cross-border Cooperation Programme – Romania – Hungary (HU2003/005-830-03) ;

1.5. Shaping and Developing leadership skills and competences; PHARE-ESZA Programme (HU 0008-02-01-0006);

1.6. Establishing EU-level agricultural advisory system at cross-border regions developing the rural and agricultural territories, PHARE CBC Cross-border Cooperation Programme (HU 9705-04-05);

1.7. Intelligens Energia Európa Program http://ec.europa.eu/energy/intelligent/ keretén belül,  Energia Tervezés Regionális Klaszterek részére ,  REGCEP ideje: 2009.június-2011.november, 30 hónap (IEE/08/388/SI.2528380) a projekt  felelőse: Shannon Fejlesztési Társaság, Írország

honlap:   http://www.regcep.eu/

1.8  Közép-európai program keretén belül honlap: http://www.central2013.eu/ ; Városi Körzetek Energiarehabilitációja és az Energiaszolgáltatás új módjain keresztül, ENSURE ideje: 2010.május-2012. április, 36 hónap (2CEI66P3) a projekt felelőse: Ludwigsburg, Németország

honlap: http://www.ensure-project.eu/